Новини

 

Міжнародна зимова школа в ІМВ

14.02.2014
5-7 лютого 2014 року Інститут міжнародних відносин уперше провів Міжнародну зимову школу, учасники якої мали змогу прослухати цікаві лекції за чотирма тематичними модулями: «Україна в світовій політиці» (за спеціальністю «Міжнародні відносини»), «Інформаційні війни в міжнародних відносинах: методи, інструменти, технології» (за спеціальністю «Міжнародна інформація»), «Світова економіка на початку ХХІ століття» (за спеціальностями «Міжнародні економічні відносини» та «Міжнародний бізнес») та «Міжнародне право як особлива сфера юридичної діяльності» (за спеціальністю «Міжнародне право»).

Школу відвідали студенти з Данії й Іспанії, а також з усіх регіонів України: Києва, Сімферополя, Львова, Донецька, Одеси, Луцька, Харкова, Тернополя, Каховки, Чернігова, Миколаєва, Дніпропетровська, Чернівців, Боярки, Павлограда, Кам'янця-Подільського, Ковеля, Рівного, Сум. Учасники Міжнародної школи зустрілися під одним дахом і плідно працювали три незабутні дні.

Студенти отримали унікальну можливість поспілкуватися з провідними викладачами Інституту та відомими запрошеними лекторами (Почепцовим Г. Г. та Смешко І. П.), відпрацювати теоретичний матеріал на практичних майстер-класах і круглих столах та відвідати різноманітні екскурсії. Окрім нових знань, пізнавального досвіду та цікавих знайомств, усі отримали сертифікати учасників Міжнародної зимової школи ІМВ – 2014.

Студенти розповіли про позитивні враження і бажання приїхати до Зимової школи наступного року. Інститут міжнародних відносин з радістю чекає на нові зустрічі.







Прес-центр ІМВ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024