Новини

 

Відбулася конференція «Нові інформаційні технології в освіті»

12.02.2014
12 лютого 2014 року в Головному навчальному корпусі КНУ відбулася VІІ всеукраїнська науково-практична конференція «Нові інформаційні технології в освіті». Організатори конференції – фірма «1С» і КНУ імені Тараса Шевченка.
У відкритті конференції взяв участь Проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Петро Бех. Він передав вітання учасникам від ректора КНУ академіка Леоніда Губерського, побажав плідної праці та гарних результатів. Проректор зазначив, що науково-практична конференція «Нові інформаційні технології в освіті» надає можливість представникам освітніх закладів отримати інформацію про тенденції розвитку ІТ-індустрії, про нові програмні рішення фірми «1С».
Фірма «1С» разом із своїми партнерами більше 14 років співпрацюють з системою освіти за різними напрямками. Таким чином вони забезпечують підготовку кваліфікованих, потрібних національній економіці кадрів. На кінець 2013 року угоду про співпрацю з «1С» в Україні підписали понад 450 вищих і середніх навчальних закладів. Програмні продукти та технології «1С:Підприємства» широко використовуються в навчальній, науковій, адміністративній діяльності для автоматизації управління та обліку навчальних закладів всіх рівнів.

34465
34465
34465
34465


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024