Новини

 

У КНУ відбулися змагання з шахів

15.01.2014
14 січня в приміщенні спортивного комплексу Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися змагання з шахів в рамках Спартакіади «Бадьорість та здоров’я» серед професорсько-викладацького складу.

Змагання проходили в напруженій боротьбі. Рівну кількість очок (по 3,5 бали) набрали одразу четверо учасників: 3 представники механіко-математичного ф-ту та представник ф-ту соціології. Лише за допомогою додаткових партій було виявлено переможця. Завдяки вмінню вчасно сконцентруватися і виявити волю до перемоги І місце посів доктор фізико-математичних наук професор О. Г. Кукуш (мех.-мат. ф-т). На високому рівні виступили також інші викладачі механіко-математичного ф-ту: ІІ місце посів доктор фізико-математичних наук професор О. О. Пришляк, ІІІ місце – доктор фізико-математичних наук професор В. Г. Самойленко, який у вирішальний момент вирвав призове місце у доктора соціологічних наук професора ф-ту соціології А. О. Ручки (ІV місце). Останній також отримав приз глядацьких симпатій. Представник кафедри фізичного виховання та спорту, старший викладач В. В. Букрєєв посів V місце, а доктор соціологічних наук професор Ю. І. Яковенко (ф-т соціології) – VI місце.

Переможці та призери були нагороджені медалями та дипломами.

Кафедра фізичного виховання та спорту дякує учасникам змагань за активну участь і бажає їм міцного здоров’я та нових перемог!







Кафедра фізичного виховання та спорту

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024