Новини

 

Фестиваль команд веселих та винахідливих

07.11.2003
Довгоочікуваний фестиваль КВН, нарешті відбувся. Шалені натовпи студентів намагалися потрапити на це дійство, за будь-яких обставин. Відпрошувались з останніх пар, щоб підтримати свою улюблену команду. Пробивалися, щоб зайняти класне місце в актовій залі червоного корпусу.

Мить настала - 31 жовтня, 2003 рік, 19:00, Київський національний університет імені Тараса Шевченка. М’якеньке крісло, вся увага – на сцену. Ведучий оголошує, що вперше в такому заході беруть участь 14 команд, серед яких й команда Академії адвокатури.

Дебютантами на цьому святі стали команди Інституту журналістики, фізичного факультету, дуету радіофізиків та істориків. Учасники показали високопрофесійну підготовку, жартували так, що присутні плакали від сміху і ні на хвильку не пожалкували, що завітали. Прикладом цього, візьмемо команду Військового інституту “Універсанти”, які показали мишку Суню в пральній машині. Погодьтеся: не кожен, напевно, зможе так зробити, а ще й навести аргументи, що ти справжній чоловік. А військові змогли, молодці.

Академія адвокатури представила пісню Україна “Поцілуй мене в Євпаторію, а соромишся – тоді в Жмеринку, поцілуй мене!” Команда кібернетичного факультету “5:50” влаштували справжній хід парад, обличчям якого стала Христина Орбакайте.

“Міф”- фізичний факультет перетворили сцену на конкурс “Як стати зіркою”, де провінційна дівчинка Маша мріє стати справжньою “ зіркою”. Економісти - “З перцем” вдало пожартували з приводу острова Тузли, показавши онуків президента Росії та України, які гралися в пісочку.

Найсмішнішими була команда факультету соціології та психології, які заспівали пісню про діда Мозая та зайців гриль. А також довела, що на олімпі Боги не завжди “мужики”.

Інститут філології – “Схід-Захід” продемонстрували стиль Дмитра Нагієва та життєві ситуації, за якими спостерігаємо не тільки з екранів телевізора.

Юристи - “Вне закона” - влаштували кориду, яка потім затяглася в судовий процес, спонсором якого був ринок “Юність”.

Спонсором фестивалю КВН була торгова марка сухарики “Грізлі”, КВНщики з цього приводу, навіть, жартували та складали рими, за що й отримали смачненькі подарунки.

Наталія Годун
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024