Новини

 

Обрано нового голову Курсантської (студентської) ради

26.12.2013
У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 21.12.13 відбулася звітно-виборча конференція Курсантської (студентської) ради.
Участь у ній взяли заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч, почесні голови Курсантської ради офіцери Андрій Шевчук та Богдан Щеглюк, голова Курсантської ради ВІКНУ сержант Руслан Колішенко, голова соціального департаменту Студентського Парламенту Університету Діана Абдулаєва, а також актив Курсантської ради.
На початку заходу полковник Віктор Уліч вручив Знак Військового інституту сержанту Руслану Колішенку за активну участь у житті Військового інституту та сприянню військово-патріотичному вихованню молоді.
Присутні заслухали та затвердили звіт Голови Курсантської (студентської) ради Руслана Колішенка.
Зі своїми передвиборчими програмами перед присутніми виступили кандидати на посаду Голови, після чого відбулося їх обговорення.
Після таємного голосування та підрахунку голосів було оголошено їх результати, за якими головою Курсантської (студентської) ради став курсант 3 курсу Роман Похольчук.
Від керівництва ВІКНУ учасників заходу привітав заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч.
– Курсантська рада сьогодні посідає провідне місце у житті нашого інституту, – підкреслив полковник Віктор Уліч. – Нема такого напрямку у життєдіяльності ВІКНУ, яким би не опікувався орган курсантського самоврядування. Кожен курсант та студент це відчуває на собі. Навчання, побут, спортивні та культурно-виховні заходи, соціальні питання – ніщо не залишається поза увагою активу.






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024