Новини

 

Представник Університету міста Турку відвідала КНУ

20.12.2013
18 грудня 2013 року Київський національний університет імені Тараса Шевченка відвідала представник міжнародного відділу Університету міста Турку (Фінляндія) пані Аннукка Варе.

В рамках перебування в університеті відбулася зустріч з Петром Бехом –проректором з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) та представниками відділу міжнародного співробітництва. Відбувся обмін думками про досвід роботи міжнародних відділів університетів, можливих шляхів співпраці в рамках освітніх та наукових проектів.

Упродовж дня пані Варе також відвідала економічний факультет та Інститут міжнародних відносин. Вона зустрілася з заступником декана з міжнародного співробітництва економічного факультету Андрієм Вітренком, заступником директор ІМВ з міжнародного співробітництва Ігорем Голубієм. Було обговорено питання співпраці на міжфакультетському рівні, зокрема, програми і курси, що пропонуються студентам за програмами обміну в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Поглиблення співробітництва нашого університету та Університету міста Турку надасть можливість укласти двосторонню угоду, що передбачатиме обміни студентами та співробітниками на взаємовигідних умовах.






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024