Новини

 

Фінал змагань за Кубок ректора

09.12.2013
5 грудня відбулися фінальні матчі змагань за Кубок ректора з футзалу серед студентів. У турнірі, який розпочався на початку жовтня, брали участь 17 команд: 13 факультетів та 4 інститути нашого університету. До другого кола змагань вийшли шість команд, які у своїх підгрупах посіли І та ІІ місце. У фінальній частині турніру відбулося два матчі. У грі за ІІІ місце спочатку перевагу мала команда фізичного факультету. Проте після перерви команді інституту міжнародних відносин вдалося не тільки нівелювати відрив у два м'ячі, а ще й вирвати наприкінці гри таку бажану перемогу. У матчі за І місце зустрілися команди юридичного та географічного факультетів. Боротьба була рівною, цікавою і безкомпромісною, про що і засвідчив рахунок на табло – 1:1. Оскільки під час гри переможець не був виявлений, було призначено по три шестиметрові удари. У цій лотереї доля була прихильнішою до команди юридичного факультету, яка перемогла з рахунком 4:3 і стала володаркою першого «Кубку Ректора» з футзалу серед студентів. Радість хлопців була безмежною. Підбиваючи підсумки турніру, кращим гравцем був обраний Строкач Іван (ІМВ), кращим бомбардиром став Сочинський Денис (географічний ф-т). Серед воротарів кращим виявився Четвертак Костянтин (юридичний ф-т), а приз глядацьких симпатій отримав Ковальов Костянтин (фізичний ф-т).

У перервах показові спортивні виступи подарували команди з танцювальної аеробіки Ін-ту журналістики та ІМВ (тренер – ст. викладач кафедри фізичного виховання та спорту Онищенко О. А.), Ін-ту філології та ф-ту психології (тренер – викладач Соловйова К. Г.), номер зі спортивної аеробіки виконали викладач Бубен М. В. у парі з Федосенко А. (тренер – викладач Веред В. І.).

На святі були присутні почесні гості: проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) Бех П. О., заступник голови профспілкової організації університету Чомко Д. Ф., заступник голови профспілкової організації університету по роботі зі студентами Шамрай В.В., дворазова олімпійська чемпіонка, завідувач кафедри фізичного виховання та спорту Кочергіна Т. І., декан географічного ф-ту Олійник Я. Б., перший заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Іванченко В. А., голова профспілкового бюро фізичного факультету Кузьмич А. Г.

Ми щиро дякуємо за підтримку ректору університету Губерському Л. В. та голові профспілкової організації університету Цвиху В. Ф., шановним гостям, учасникам і вболівальникам змагань. Сподіваємося, що це стане гарним початком нового турніру з футзалу серед студентів на «Кубок Ректора».

Бажаємо успіхів в навчанні, натхнення у роботі і нових перемог!









Кафедра фізичного виховання та спорту

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024