Новини

 

Королевою конкурсу краси університету 2005 року стала Діана Ходаківська

26.05.2005
Нарешті відбувся грандіозний конкурс жіночої краси у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, до якого ретельно готувалися кілька місяців як самі конкурсантки, так і організатор – Студентський Парламент Київського університету. Підготовка була напруженою: організатор знаходив спонсорів, приміщення, готував програму, а головне – ретельно відбирав учасниць, щоб журі могло визначити найкращу з кращих.

25 травня 2005 року в актовій залі Інституту міжнародних відносин пройшов фінал конкурсу “Королева університету 2005”. Немає потреби говорити, що актова зала інституту, що налічує 850 місць, була заповнена вщерть вболівальниками красунь з усіх факультетів університету. Емоції вирували на повну силу, особливої напруги конкурсу додала майже 40-хвилина його затримка. Приємно вразила грандіозність організації конкурсу, розмір призового фонду, спонсори та склад журі, яке очолив ректор Київського університету Віктор Скопенко.

До фіналу конкурсу ввійшли 24 учасниці, представниці всіх факультетів та інститутів Київського університету. Від деяких факультетів пройшло по декілька учасниць. У першому конкурсі “Представлення” ведучі розповідали про дівчат, а учасниці дефілювали по сцені. В перервах між виходами красунь, на сцені виступали університетські таланти та гості свята. Так фіналістка конкурсу “Моделі, що співають”, який проходив на музичному телеканалі М1, Олена Ломакіна, вийшовши на сцену, забула взяти з собою мікрофон. Можливо вона переплутала сцену з подіумом, де, як відомо, не розмовляють. Бурю оплесків викликав виступ талановитої студентки Інституту філології, яка виконала відому пісню співачки Уїтні Х’юстон, не гірше від оригіналу. Спеціальними гостями свята став дівочий гурт “SMS”, який порадував глядачів своїми старими та новими піснями. До речі, одна із учасниць колективу студентка Інституту міжнародних відносин.

Другий вихід учасниць був у купальниках, що викликав значне пожвавлення в залі, особливо серед її чоловічої частини. Після нього журі обрало 10 фіналісток, які вже в третьому конкурсі відповідали на запитання, що витягували з кошика. Питання були на різні: від політики та фемінізму до кохання, дружби та чоловіків. Красуні намагалися чесно та розумно відповідати, правда це в них виходило по-різному. Їхні старання були оцінені журі, як одні з найважливіших конкурсних результатів.

В кінці-кінців, після довгих сперечань та вагань, журі вибрало Королевою університету – 2005 Діану Ходаківську, студентку Інституту філології. Вона отримала корону та ноутбук від ректора університету, та, справді королівський подарунок, квартиру в центрі столиці.

Іншим учасницям конкурсу краси дісталась величезна кількість призів від спонсорів. Серед них: косметика, путівки до Криму, пропуски до кінотеатрів та спортивних клубів. Від представників модельних та косметичних фірм деяким фіналісткам дісталась можливість стали обличчям косметичної компанії, контракт з модельним агентством та путівки на конкурс краси, що проходитиме на Мальті.

Після закінчення конкурсу на Королеву університету 2005 та перших віце-королев чекав білий лімузин, що відвіз дівчат продовжувати свято перемоги до нічного клубу “Ра”.

Конкурс пройшов на високому та достойному для найкращого вузу України рівні, адже за словами директора модельного агентства “Karin” Влади Литовченко: “Жінки бувають гарними або розумними, а університет Шевченка вдало поєднав ці якості в своїх студентках. Бо найкращі та найрозумніші студентки навчаються в Київському національному університеті Шевченка!”


Наталія Коротенко,
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024