Новини

 

Захоплюючий світ радянського кіно разом із вокальною студією юридичного факультету

25.11.2013
25 листопада у стінах Червоного корпусу вокальна студія студентського парламенту юридичного факультету перенесла усіх присутніх у дивовижний, захоплюючий, романтичний, інколи трагічний, але надзвичайно прекрасний світ радянського кіно. Ці фільми ще наші батьки знають змалечку, адже творчість таких культових режисерів та митців як Ельдар Рязанов, Леонід Гайдай, Леонід Квініхідзе, Світлана Дружиніна пройшла крізь роки і жодне з поколінь не залишила байдужим. Їхні картини створили цілу епоху справді майстерного кіно, наповненого справжнім гумором, щирими почуттями, непідробними емоціями та долями кіногероїв, яким співпереживав увесь Радянський Союз.

Саме цьому ностальгічному минулому був присвячений творчий вечір вокальної студії.

Кадри з улюблених радянських фільмів, гвоздики, гітара, вінілові пластинки, чайні сервізи часів наших бабусь та дідусів – усе це підтримувало ту виняткову атмосферу, що допомогла всім присутнім поринути з головою в часи дитинства наших батьків.

Вокальна студія підійшла до справи надзвичайно креативно: всі події відбувалися ніби на екрані телевізора сімейної пари, яка вирішила переглянути улюблені радянські фільми, перемикаючи з одного каналу на інший.

Вечір розпочався з виконання пісень «Звенит январская вьюга» та «Вдруг как в сказке скрипнула дверь» із легендарного кінофільму «Иван Васильевич меняет профессию». Згодом глядачі насолоджувалися найвідомішими композиціями із таких кінокартин, як «За двома зайцями», у виконанні імпозантного та харизматичного Голохвастова, та парубків із «Гардемарины, вперед!». Родзинкою вечора стало виконання улюблених пісень із кінофільмів «Девчата», «Гостья из будущего» та «Служебный роман».

Крім того, хореографічна студія студентського парламенту юридичного факультету, учасники якої виконали запальний танець, подарувала всім присутнім неймовірний настрій та зарядила справжнім драйвом.

Звичайно ж, не обійшлося без легендарної «Кавказской пленницы», але переробленої на новий лад – історія почалася з того, що троє бідолах-студентів вирішили викрасти відмінницю перед сесією. Дане дійство не обійшлося без музичного супроводу — красуня, спортсменка, комсомолка, відмінниця Ніна заспівала «Где-то на белом свете», а нещасні викрадачі — «Если б я был султан».

Одним із найскравіших виступів творчого вечора стало виконання улюбленої сцени з кінофільму «Ирония судьбы, или С лёгким паром!». Гармонійним доповненням до цієї комічної сценки стало душевне виконання ліричних пісень під акомпанемент гітари — «Если у вас нету тёти» і «Мне нравится, что вы больны не мной». Також талановиті студенти виконали пісню з кінофільму «Карнавал» «Позвони мне, позвони!», а також композицію «Леди Совершенство» з улюбленого нами кінофільму «Мэри Поппинс, до свидания».

Апофеозом вечора стало зворушливе виконання Вокальною студією пісні «Ветер перемен».

Творчий вечір не залишив нікого поза враженнями – гарний настрій був гарантований усім присутнім. За що ми від щирого серця дякуємо усім учасникам вокальної студії студентського парламенту юридичного факультету та бажаємо їм натхнення та успіхів у подальших творчих звершеннях!








Текст – Машталер Олеся, студентка ІІІ курсу юридичного факультету
Фото – Дергалюк Тетяна, студентка ІІІ курсу юридичного факультету
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024