Новини

 

До Всесвітнього дня філософії

22.11.2013
20 листопада у Шевченковому університеті відбулася відкрита зустріч студентів з українським філософом та перекладачем Андрієм Олеговичем Баумейстером. Організаторами заходу виступили Наукове товариство студентів та аспірантів і Студентський парламент. Андрій Олегович поділився власним баченням місця та завдань філософії у сучасному світі й запропонував декілька шляхів її практичного застосування у подальшому професійному житті. Філософ підказав студентам, на що потрібно звертати особливу увагу у власних світоглядних пошуках. Слухачі мали змогу отримати відповіді старшого колеги на свої запитання, а також долучитися до широкої та цікавої дискусії.

Лекція перейшла у формат розмови та обміну думками, до якої долучився і декан філософського факультету – Анатолій Євгенович Конверський. Він також дав декілька настанов і порад майбутнім випускникам філософського факультету.

Значна кількість студентів, а також їхня активність під час дискусії засвідчили високий інтерес до таких зустрічей, а відтак і бажання навчатися не лише на планових заняттях, а й за межами аудиторій.













Анастасія Тишко, голова НТСА філософського факультету
Фото Дениса Кривопалого


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024