Новини

 

Підписано угоду з Євразійським національним університетом ім. Л. М. Гумільова

22.11.2013
З 20 листопада в Інституті журналістики КНУ імені Тараса Шевченка перебувала делегація Євразійського національного університету імені Л. М. Гумільова у складі декана факультету журналістики та політології Кайрата Сака та старшого викладача кафедри телебачення та зв’язків з громадськістю Сауле Ашенової. Директор Інституту журналістики Володимир Різун ознайомив колег із Казахстану з навчальним процесом в Інституті, провів екскурсії та зустрічі зі студентами. Відбулася зустріч із проректором з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Петром Олексійовичем Бехом.

У ході зустрічі було підписано угоду про співпрацю між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Євразійським національним університетом імені Л. М. Гумільова. Завдяки підписаній угоді університети здійснюватимуть реалізацію магістерської програми подвійних дипломів за спеціальністю «8.18010019 – медіа-комунікації» (Україна) і за спеціальністю «6М050400 – журналістика» (Республіка Казахстан).

Після підписання угоди проректор зазначив, що керівництво університету підтримує ініціативи двох журналістських корпусів та докладе максимум зусиль, щоб спільні проекти Університету були успішними.








Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024