Новини

 

Мій статус — студент!

18.11.2013
Завтра у кожного з них буде своє професійне свято – День економіста, День юриста, День космонавта... День біолога... Проте 17 листопада незалежно від професії і статусу залишиться для кожного, хто навчався чи навчається, головним святом! Тож 15 листопада, напередодні всесвітнього Дня студента, найбільша аудиторія ННЦ «Інститут біології» була переповнена глядачами, та й за лаштунками було людно...

Напередодні головного Дня студентства художня презентація всіх академічних груп першого курсу прикрасила вестибюль Інституту, нагадуючи про наближення свята.

Святкова програма розпочалася з благодійного ярмарку, організованої спільно з соціальним департаментом студентського парламенту Університету. Пригадуються слова місіонера св. Матері Терези: «Добро, зроблене Вами сьогодні, люди забудуть завтра, – все одно творіть добро». Тішить те, що до таких акцій долучається все більше і більше студентів і співробітників Інституту біології.

Традиційні виступи команд КВК, пісенні і танцювальні постановки чекали свого глядача в 212 аудиторії. Директор ННЦ «Інститут біології» професор Людмила Іванівна Остапченко привітала присутніх з нагоди Міжнародного дня студента. Викладачі і співробітники Інституту біології прийшли на свято навіть не підозрюючи, що і вони мають хоча б на хвилинку вийти на сцену, адже після модулів у студента є два бажання: перше — це відпочити, а друге — провести модуль для викладачів. І ось нагода... Тож студенти провели для своїх викладачів залік з латини та перевірку мови жестів і міміки.

Учорашні студенти завжди з найтеплішими емоціями згадують незабутні роки навчання. Уривок із запису святкування початку 2000-х років на ще тоді біологічному факультеті викликав шквал аплодисментів!

Щиро дякуємо активу студентського парламенту ННЦ «Інститут біології» за організацію заходу!

Студентство, вітаємо Вас зі святом! І нехай кожна лекція, семінар чи лабораторна буде такою ж очікуваною, як і Міжнародний день студента! Нехай Ваш кожен іспит та залік буде так само ретельно підготовлений, як ті концертні програми, що сьогодні проходять у всіх вишах країни, щоб кожен професор у Ваші залікові книжки вписував своє беззаперечне «відмінно»!!!





Оксана Берник,
ННЦ «Інститут біології»


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024