Новини

 

Університет відвідали представники « VATEL»

15.11.2013
Міжнародна група «VATEL» включає 25 Вищих шкіл готельного та туристичного бізнесу, що розташовані у різних регіонах світу ( Європа, Північна та Південна Америка, Азія, Африка) www.vatel.com.

14 листопада 2013 року відбулася робоча зустріч заступника декана з міжнародного співробітництва географічного факультету доцента О.О. Мотузенко та завідуючої кафедри країнознавства та туризму професора О.О. Любіцевої з представниками Вищої школи готельного та туристичного менеджменту «VATEL» пані Іюн Кі-Жюн – заступником директора з міжнародних відносин групи «VATEL» та паном Глоріг Людовіком – представником школи.
Під час презентації організації навчального процесу у Вищій школі готельного та туристичного менеджменту і аналізу навчальних програм з бакалаврату та магістратури, французькі колеги продемонстрували приклади втілення інновацій у навчальний процес, безпосередній тісний зв'язок з практичною підготовкою фахівців високого ґатунку для сфери туризму. Навчальний заклад співпрацює з провідними готелями, ресторанами, виробниками вин та гастрономічних продуктів Франції та світу, на базі яких студенти проходять стажування та починають свою кар’єру у туристичному бізнесі.

Присутні обговорили можливість створення спільних магістерських програм спеціалізації «Подвійний туризм» та «Еногастрономічний туризм» . Досягнуто домовленості про наступну робочу зустріч 15 лютого 2014 року, що буде присвячена синхронізації навчальних планів та взаємозарахуванню кредитів. Це дозволить відкрити магістерські програми подвійного дипломування з Вищою школою «VATEL» у 2014-2015 н.р. Першим кроком до зазначеної мети буде ініціація рамкової угоди про співробітництво. Налагодженню партнерських зв»язків активно сприяли співробітники Відділу міжнародного співробітництва КНУ імені Тараса Шевченка.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024