Новини

 

Відбувся Х конкурс авторської пісні та поезії

11.11.2013
Ювілейний Х конкурс авторської пісні та поезії набув великої популярності серед талановитої студентської молоді КНУ імені Тараса Шевченка. У ньому взяли участь близько сімдесяти учасників. Конкурс відбувся 7 листопада 2013 року у Мистецькому салоні (І частина конкурсу — «Авторська поезія») та в Актовій залі Університету (ІІ частина — «Авторська пісня»).

До складу журі були запрошені: перекладач, публіцист, член екологічної асоціації Академії наук України, член Спілки письменників України Людмила Паниченко; автор пісень, лауреат міжнародних конкурсів Сергій Вікторович Льовін; громадський діяч Наталія Окунська та автор понад ста пісень та інструментальних композицій, гітарист та викладач Олег Саліванов.

У номінації «Авторська поезія» брали участь студенти, які пишуть зрілу та вдумливу поезію на соціальну тематику. Вони виявили володіння навичками сценічного руху, технікою художнього слова, вміння триматися на сцені. Конкурсанти дуже серйозно поставилися до своїх виступів, ретельно підготувавши вбрання й аксесуари, відеопрезентації та аудіосупровід.

У номінації «Авторська пісня» учасники продемонстрували різний рівень виконавчої майстерності та широкий спектр музичних стилів і варіантів виконання: від пісні у супроводі класичної гітари, веснянки-співомовки та естрадної пісні до року. Милували слух вокальні дуети, тріо, сольне виконання під фортепіано, вокально-інструментальні ансамблі та виступи під аудіосупровід. Жоден учасник не залишився без уваги: всі отримали поради від членів журі, квіти та грамоти за участь у конкурсі.

Про результати проведення конкурсу та імена переможців у двох номінаціях усі дізнаються 20 листопада о 19.00 під час проведення урочистої церемонії нагородження переможців конкурсу у Мистецькому салоні (ауд.№321) Головного навчального корпусу Університету. Запрошуються всі бажаючі. Вхід вільний.





Молодіжний центр культурно-естетичного виховання

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024