Новини

 

Зустріч із представниками посольства Франції та Вищої національної гірничої школи Нансі

07.11.2013
6 листопада 2013 року на геологічному факультеті відбулася зустріч із представниками посольства Франції та Вищої національної гірничої школи м. Нансі, яка входить до складу університету Лотарингії, Франція.

Перемовини очолив проректор нашого університету з наукової роботи С. А. Вижва. Також від університету були присутні заступник начальника відділу міжнародного співробітництва, науковий співробітник геологічного факультету О. І. Меньшов, заступник декана з наукової роботи геологічного факультету І. М. Безродна, заступник декана з міжнародних зв'язків економічного факультету А. О. Вітренко, заступник декана з міжнародних зв'язків факультету кібернетики, начальник управління міжнародного науково-технічного співробітництва та інноваційних технологій В. А. Заславський, заступник декана з міжнародних зв'язків механіко-математичного факультету Т. О. Яневич, викладачі, науковці та аспіранти геологічного факультету.

У складі французької делегації прибули пан Жиль Маметц (Gilles Mametz), аташе з університетських та наукових зв’язків посольства Франції в Україні пані Наталі Фік (Nathalie Fick), директор департаменту міжнародних відносин Вищої національної гірничої школи Нансі, лабораторія LORIA-UMR CNRS професор Патрік Енафф (Patrick Hénaff).

У ході зустрічі було проведено обмін інформацією та досвідом освітньої й наукової роботи у навчальних закладах, визначені основні пріоритети майбутнього співробітництва та досягнуто усної домовленості про підписання рамкової угоди.
Після зустрічі гості відвідали геологічний музей, де їм була продемонстрована колекція палеонтологічних зразків, мінералів, гірських порід та дорогоцінного каміння.






Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024