Новини

 

КНУ – лідер національної системи рейтингового оцінювання вищих навчальних закладів України

22.10.2013
22 жовтня 2013 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулося відкриття однієї з найбільш рейтингових та широкомасштабних освітянських виставок в Україні — V Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті». ЇЇ організаторами є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий Світ».

На відкритті виставки проректору з науково-педагогічної роботи Київського національного університету імені Тараса Шевченка Володимиру Бугрову вручили відзнаку «Лідер національної системи рейтингового оцінювання вищих навчальних закладів України», що була присвоєна університету Міністерством освіти і науки України у червні цього року. Варто зазначити, що такої нагороди КНУ удостоєний вдруге.

Виставка триватиме три дні. За цей час відвідувачі зможуть ознайомитись із інформацією про 796 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних та муніципальних органів управління освітою, видавництв, підприємницьких структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з усіх регіонів України, а також учасників з Китайської Народної Республіки, Росії, США та Франції.

Освітній павільйон китайських навчальних закладів вперше представлено на виставці. Аспіранти, студенти, абітурієнти, яких цікавить навчання в Китайській Народній Республіці можуть ознайомитись з програми академічного обміну студентами, аспірантами, викладачами 19 вищих навчальних закладів країни, дізнатись про співробітництво китайських та українських університетів, проведення спільних наукових розробок тощо.

Освіту за кордоном, досвід співпраці з українськими колегами презентують також агенція Campus France, Московський Технологічний Інститут «ВТУ», Moscow Business School в Україні, Американські Ради з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS.

Під час виставки відбудеться понад сто науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів, майстер-класів, презентацій, в ході яких освітяни матимуть нагоду обговорити нагальні проблеми подальшого реформування галузі освіти, удосконалення процесу навчання і виховання, упровадження інформаційних технологій і педагогічних новацій, обмінятися досвідом практичної роботи.















Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024