Новини

 

Завершився проект "Добродії"!

21.10.2013
Ми підбиваємо підсумки проекту "ДоброДії" Соціального департаменту Студентського парламенту КНУ Шевченка.

Із 7 до 20 жовтня всі факультети Київського національного університету ім. Тараса Шевченка об'єднав благодійний проект «Добродії». Метою цього проекту Соціального департаменту Студентського парламенту КНУ ім.Тараса Шевченка було зібрати необхідні речі для Кмитівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей із вадами розумового розвитку. І нам вдалося це зробити: згідно підрахунків, було зібрано річну норму одягу!

У четвер 17 жовтня на "Ямі" в студмістечку КНУ ім.Тараса Шевченка відбувся концерт співачки Даші Суворової, чия тепла й щира музика якнайкраще підкреслила неймовірне дійство: щохвилини до столів підходили благодійники, які передавали волонтерам одяг, іграшки, книжки... Рекордну кількість подарунків для дітей принесли студенти історичного факультету, а також механіко-математичного та факультету біології. Вечір був багатий на емоції, які важко описати словам, тому пропонуємо Вам переглянути фотозвіт: http://vk.com/album-37592718_181380815.








20 жовтня відбулася поїздка до Кмитова в школу-інтернат. Вихованці, директор та вихователі зустріли студентів з посмішкою, обіймами та піснями. Було підготовлено розважальні, ігрові та навчальні програми. Футбол, баскетбол, ігри на природі, запуск небесних ліхтариків. Кожна дитина отримала свій даруночок та щирі емоції. Цей день був сповнений радості, веселощів, надії та сподівань.











Організатори висловлюють найщиріші слова подяки всім, хто долучився до проекту! Ви - справжні Добродії. Не втомлюйтеся творити добро!

Запрошуємо всіх до команди Соціального департаменту СП КНУ Шевченка: http://vk.com/soc_d


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024