Новини

 

День правничої кар‘єри

25.04.2005
22 квітня 2005 року в червоному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся День правничої кар‘єри.

Як і кожної весни, колектив Асоціації студентів правників зібрався для проведення щорічного Дня правничої кар’єри, що вже стало традицією. Вперше в Україні День правничої кар‘єри був проведений у 1997 році. Метою цього заходу є встановлення контакту між молодими юристами та роботодавцями. Сторонами цієї події виступають, з одного боку, студенти юридичного факультету, а з іншого – правничі фірми, комерційні організації, державні установи та інші зацікавлені роботодавці. Для студентів - це чудова можливість разом з роботодавцями обговорити існуючі актуальні проблеми на ринку праці, шанс працевлаштуватися та отримати інформацію про діючі компанії, що мають потребу в юридичних кадрах, специфіка діяльності яких потребує юридичної освіти.

Студенти-учасники ДПК заповнюють анкети, в які вони вносять необхідну для роботодавців інформацію: особисті дані, дані про освіту, досвід роботи, знання, захоплення, свою громадську роботу та інше. За цими анкетами, надалі, роботодавці можуть запросити до співбесіди, знайти найкращу кандидатуру, якщо під час проведення ДПК не мали достатньо часу для спілкування.

На Дні правничої кар‘єри були присутні юридичні фірми, адвокатські компанії, що являються провідними на ринку праці та входять до десятки кращих в Україні, зокрема:
Асоціація правників України; Юридична фірма „Арка”; Юридична фірма „Ільяшев і партнери”; Адвокатська компанія „Граве”; Адвокатська фірма „Громацький і партнери”; Адвокатська контора „Коннов і Созановський”; Юридична фірма „Магістр і партнери”; Юридична фірма „Салком”; Юридична фірма „Шевченко Дідковський і партнери”; Юридична компанія „Baker McKenzie”

В актовому залі о 10 годині відбулось урочисте відкриття Дня правничої кар‘єри. На ньому учасники ДПК презентували свої компанії, а також коротко розповідали про вимоги що ставляться до студентів бажаючих працевлаштуватись.

Такий захід був проведений вже в сьоме, але Асоціація не зупиниться на досягнутому, а буде продовжувати робити все можливе для об‘єднання студентів-правників та молодих юристів по всій Україні в ім’я побудови правової держави та громадянського суспільства на теренах нашої Батьківщини.
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024