Новини

 

На шляху до спортивних перемог

14.10.2013
Студенти юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка вкотре доводять, що вміють не лише успішно навчатися, а й займатися спортом та здобувати призові місця у різноманітних турнірах та спартакіадах. Представляючи факультет на міжнародних змаганнях, студенти відстоюють честь нашого університету на високому професійному рівні. Очевидним є те, що вони не збираються здавати позиції, а впевнено крокують лише до перемог.
Не став винятком і цьогорічний турнір з футзалу з нагоди святкування Дня юриста. Змагання відбулися 13 жовтня. У турнірі взяли участь 8 команд, що були поділені на 2 групи. З них у півфінал вийшли 4 команди. Вони згодом зустрілися у запеклій боротьбі за призові місця. За результатами протистоянь 3 місце виборола команда "Територія успіху" (капітан – Гончар Олексій). Срібло дісталося команді "Вимпєл" (капітан – Мостовенко Юрій), а переможцем турніру стала команда "Образ" (капітан – Новіков Денис).

До того ж не залишили без уваги окремих учасників, які за результатами змагань отримали почесні звання: «найкращий воротар» – Лисий Віталій, «найкращий нападник» – Муляр Артем, «найкращий захисник» – Гобелецький Юрій, а «найкращим гравцем турніру» став Мостовенко Юрій.

Студенти юридичного факультету вкотре демонструють усім свою силу, витривалість, професіоналізм, багатогранність та єдність. Тому ми навіть не знаємо, яких перемог очікувати у цьому півріччі, але сподіваємось, що це лише стрімкий початок наших численних здобутків та вдалого року.







Текст – Машталер Олеся, студентка 3 курсу
Фото – Король Кирило, студент 1 курсу
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024