Новини

 

Перші серед рівних: перемога у дебатних іграх

09.10.2013
6-9 жовтня в стінах Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися Всеукраїнські дебатні ігри на тему: «Соціал-демократія: теорія та практика» Міжнародної асоціації студентів політичної науки. Захід відбувся за сприяння Фонду Фрідріха Еберта та ректорату університету.

У дебатах взяли участь дванадцять команд з різних міст України, в тому числі представники Національного університету «Одеська юридична академія», Національного університету «Києво-Могилянська академія», Львівського національного університету імені І. Франка, Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова, Національного університету «Острозька академія». Дебати об’єднали студентів різних напрямів підготовки: політологів, юристів, економістів, соціологів, істориків.

Турнір проходив у три етапи, в ході яких відбувалися яскраві та запальні дебати, що стосувалися актуальних проблем сучасного соціал-демократизму в Україні та світі. Учасники продемонстрували свою ерудицію, ораторські здібності та навички командної роботи.

У запеклій боротьбі команда КНУ імені Тараса Шевченка здобула перемогу, вкотре підтвердивши високий рівень теоретичних знань та вміння застосовувати їх на практиці.






Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024