Новини

 

Триває реєстрація на всеукраїнський семінар ATHENA

18.10.2013
Київський національний університет імені Тараса Шевченка приймає 6 листопада 2013 всеукраїнський семінар ATHENA "Сприяння сталості та автономії вищих навчальних закладів".

Університетська автономія та фінансове забезпечення є ключовими факторами, що дозволяють університетам виконувати їх місію. Реформи системи управління та фінансування є, таким чином, критичними елементами у модернізації вищої освіти. Діяльність Асоціації Європейських університетів у цьому напрямку продовжує проект ATHENA, який має на меті зробити внесок у розвиток, реформування та модернізацію систем вищої освіти в Україні, Вірменії та Молдові шляхом сприяння розвиткові політики на системному рівні та розбудові можливостей на інституційному рівні.

Семінар ATHENA Україна збере разом головних національних гравців у сфері вищої освіти, серед яких представники університетів та влади, для обговорення автономії та фінансування університетів в Україні.

Всеукраїнський семінар розгляне стан справ, сприятиме діалогові з національної політики та сформулює конкретні рекомендації для просування реформ управління, автономії та фінансування в Україні. Міжнародні експерти обговорять з українськими учасниками виклики та можливості реформи вищої освіти та її запровадження. Одним з основних результатів семінару буде розробка конкретних дорожніх карт для реформ автономії і фінансування та їхнього запровадження на національному рівні.

Інформація щодо реєстрації
Семінар розраховано виключно для українських учасників. Захід проводитиметь сяанглійською та українською мовами (із синхронним перекладом). Його метою є внесок у реформування систем фінансування та управління вищої освіти та сприяння фінансовій сталості та автономії університетів в Україні. Семінар збере разом інституційних лідерів та управлінців, таких як ректори, проректори, керівники адміністрування, фінансів, персоналу, а також деканів та інших зацікавлених членів університетської спільноти, включаючи представників студентства.

Семінар намагається досягти збалансованого представництва від українських університетів. Тому представники з інших країн не можуть реєструватися на цей семінар. Оскільки захід має обмежену кількість місць, організатори також зберігають за собою право відмовити у реєстрації у випадку надто великої кількості учасників з одного вищого навчального закладу в Україні. Перевагу буде надано тим, хто зареєструється раніше. Ми не будемо в змозі приймати додаткові реєстрації з моменту заповнення наявної кількості місць, навіть якщо така ситуація виникне до закінчення терміну реєстрації.

Закінчення реєстрації 27 жовтня 2013 р.

Учасники семінару не сплачують ніякого реєстраційного внеску за участь у семінарі. Учасники відвідують захід власним коштом.

Щоб зареєструватися, будь ласка, зверніться до інтернету, скористайтеся посиланням нижче та виконайте кроки, що описано на вебсайті:
http://www.cvent.com/events/athena-workshop-ukraine/event-summary-b4ed0594bba9447b9e2766af569d405b.aspx

Підтвердження
Реєстрацію буде підтверджено електронною поштою. Будь ласка, дочекайтесь підтвердження своєї реєстрації, перш ніж робити наступні кроки.

Скасування
Скасування повинно надсилатися письмово до EUA за адресою: autonomy@eua.be або факсом +32 2 230 57 51. Заміни можливі у будь-який час за умови, що EUA проінформовано про заміну.

Відповідальність
Організатори не можуть нести відповідальності за втрати, нещасні випадки або шкоду, завдану особам або об’єктам, незалежно від причини. Учасники відвідують семінар за своїм власним ризиком та відповідальністю. Із будь-якими питаннями (англійською) звертайтеся до проектної групи EUA за адресою: autonomy@eua.be

Організатори
Семінар проходитиме у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Цей одноденний захід організується Асоціацією Європейських Університетів (АЄУ) та українськими партнерами за проектом, а саме: Міністерством освіти і науки України, Спілкою ректорів вищих навчальних закладів України, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Донецьким національним університетом, Одеським національним університетом імені І.І. Мечникова, Східноєвропейським національним університетом імені Лесі Українки.

За підтримки


Цей Семінар організовано у рамках проекту ATHENA, підтриманого Програмою ТЕМПУС Європейського Союзу.


Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024