Новини

 

Початок полуфінальних баталій КВН

21.04.2005
Нарешті дочекались вболівальники полуфінальних баталій. Весняна погода чудова, тому і вболівальники і гравці всіх команд йшли на гру з весняним, оптимістичним настроєм. Але гра є гра, хтось виграє і йде до фіналу, а хтось залишає надії на наступний чемпіонат.

І ось гра почалась. Як і на попередні ігри в журі були представники найкращих київських команд КВН і спеціальний гість-представник збірної міста Харкова.

Після першого конкурсу стало зрозуміло, що лідерам в сьогоднішньому полу фіналі є команда “Схід-Захід” Інституту філології. Після другого конкурсу вона остаточно закріпились на першому місці і відрив від другого місця склав більш ніж 1,5 бала.

А от за другу путівку в фінал йшла запекла боротьба між командами юридичного та економічного факультетів. Врешті-решт, юристи виявились сильнішими, і економісти, тогорічні переможці, склали з себе чемпіонські повноваження.

Отже, за результатами першого півфіналу, право виборола команда “Схід-Захід” Інституту філології 16,8 балів і команда юридичного факультету “Вне закона” 15,2 балів. Третє і четверте місце, відповідно, зайняли команда економічного факультету “З перцем” та факультету кібернетики “5,50”.

До зустрічі в фіналі!



Завідуюча сектором
Молодіжного центру
культурно-естетичного виховання
Інга Могилко
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024