Новини

 

Вересневе засідання Вченої ради

09.09.2013
9 вересня 2013 року відбулося перше у 2013/2014 навчальному році засідання Вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На початку засідання ректор, Голова Вченої ради університету Леонід Губерський привітав усіх присутніх з новим навчальним роком і побажав добра, здоров’я, успіхів та плідної праці на благо університету.
Згідно з рішенням Вченої ради від 17.06.2013 р., за високі особисті заслуги перед Київським національним університетом імені Тараса Шевченка у галузі наукової, науково-технічної та педагогічної діяльності Відзнака Вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка була урочисто вручена професорові кафедри новітньої історії України, доктору історичних наук, професору Слюсаренку Анатолію Гнатовичу.
За багаторічну плідну роботу в галузі науки і освіти та видатні заслуги перед КНУ імені Тараса Шевченка та згідно з рішенням Вченої ради від 03.06.2013 р., ректор вручив посвідчення й нагрудний знак «Заслужений професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка» професору кафедри давньої та нової історії, декану історичного факультету Колеснику Віктору Федоровичу.
Ректор привітав з присудженням наукового ступеня доктора заступника директора ІВТ з навчальної роботи, доцента кафедри нанофізики конденсованих середовищ Ільченка Володимира Васильовича і урочисто вручив йому диплом доктора фізико-математичних наук зі спеціальності фізика напівпровідників і діелектриків. Також ректор вручив атестати професора професору кафедри економічної теорії економічного факультету Ігнатюк Анжелі Іванівні, професору кафедри адміністративного права юридичного факультету Бевзенку Володимиру Михайловичу, професора зі спеціальності 20.02.14 – Озброєння i військова техніка старшому науковому співробітнику науково-дослідного центру Військового інституту Вишнівському Віктору Вікторовичу.
На підставі рішення Вченої ради від 17.06.2013 р. і наказу ректора від 20.06.2013 р., за високі досягнення у навчально-виховній та науково-методичній роботі дипломи «Кращий викладач року» були вручені науково-педагогічним працівникам факультетів/ інститутів, визнаним найкращими у 2012/2013 навчальному році.
Вчена рада заслухала та обговорила питання винесені у порядок денний.
Детальніша інформація наhttp://senate.univ.kiev.ua/inf_1.htm

Вчений секретар Вченої ради С.І. Дяченко 09 вересня 2013 року










Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024