Новини

 

Посвята у студенти економічного факультету

02.09.2013
30 серпня на економічному факультеті відбулись урочистості з нагоди посвяти першокурсників у студенти економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Цього року економічний факультет поповнили 363 студенти.
З вітальним словом до першокурсників звернувся ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Герой України, академік Національної академії наук України, доктор філософських наук, профессор Губерський Леонід Васильович. Леонід Васильович наголосив, що першокурсники розпочинають своє навчання в знаменний для Університету рік – 180 річчя від дати заснування Київського КНУ імені Тараса Шевченка, а також 200-річного ювілею від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.
Зі словами привітання до учасників свята звернувся декан економічного факультету, член-кореспондент Національної академії наук України, доктор економічних наук, професор Віктор Дмитрович Базилевич. Він зазначив, що економічний факультет відкриває широку дорогу до нових знань, у прекрасний світ наукового та творчого пошуку і на студентів, які цьогоріч вибороли велику честь вчитися у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, покладається велика відповідальність наполегливо оволодівати знаннями, шанувати і примножувати наукові традиції та досвід, що їх формували не одне покоління студентів і вчених нашогоУніверситету.
Гостями свята були – випускник економічного факультету 1984 року, к.е.н., Голова постійної комісії Київради з питань власності, генеральний директор ТОВ «Агро-торгівельна мережа» Володимир Петрович Дейнега та випускник економічного факультету 2004 року та директор департаменту науково-технічного розвитку Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України, к.е.н. Дмитро Вікторович Чеберкус.
Відбулася щорічна традиція передачі символічного Ключа Знань. Його випускниця економічного факультету 2013 року, магістр економічних наук Ірина Оробець вручила першокурсниці Аліні Оніщенко, яка в свою чергу привітала всіх зі святом.
Після оголошення наказу ректора про зарахування на перший курс економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка ректор Леонід Васильович Губерський та декан Віктор Дмитрович Базилевич вручили студентські квитки і залікові книжки щасливим першокурсникам.
Першокурснику, тобі варто зрозуміти, що вступ на економічний факультет ще не гарантує тобі справжніх знань. Лише постійна копітка робота дозволить тобі стати висококваліфікованим економістом.
Вітаємо Вас, першокурсники!






Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024