Новини

 

Мішель Мерлотті відвідав КНУ

05.07.2013
4 липня 2013 року Київський національний університет імені Тараса Шевченка відвідав Президент Комісії з міжнародного нотаріального співробітництва Міжнародного союзу латинського нотаріату (МСЛН) Мішель Мерлотті.
Він зустрівся з ректором КНУ академіком Леонідом Губерським. Зустріч відбулася в рамках візиту до України делегації Комісії з міжнародного нотаріального співробітництва МСЛН. Метою візиту є експертиза відповідності українського нотаріату фундаментальним принципам нотаріату латинського типу.
Київський національний університет імені Тараса Шевченка - один з найкращих навчальних закладів України, що здійснює підготовку юристів. На зустрічі делегації Комісії з міжнародного нотаріального співробітництва МСЛН з ректором КНУ та керівництвом юридичного факультету мова йшла про реформування системи нотаріату в Україні, перспективи прийняття України до Міжнародного союзу нотаріату, що в подальшому сприятиме високопрофесійній підготовці юристів та вступу українського нотаріату до лав МСЛН та підвищенню міжнародного авторитету України.





















фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024