Новини

 

Програма подвійного диплому в галузі міжнародного бізнесу з Університетом Мачерата (Італія)

21.06.2013

З метою реалізації положень Угоди про взаємне визнання навчальних програм, 19 червня 2013 року на економічному факультеті відбулась презентація магістерської програми подвійного дипломування з міжнародного бізнесу між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Університетом Мачерата (Італія) – одним з найстаріших університетів Європи (1290 року заснування).

Магістерська програма з міжнародного бізнесу будується на основі спеціальностей "Бізнес-адміністрування" (з української сторони) та "Studi politici ed internazionali – International Economic and Trade Relations" (з італійської сторони). Спікерами презентації виступили координатори програми подвійного диплому проф. Ернесто Таволетті (від Університету Мачерата) та доц. Кочкіна Н.Ю. (від Київського національного університету імені Тараса Шевченка).
Програма подвійного дипломування є унікальною магістерською програмою бізнес-спрямованості. Тут студенти отримують навички прийняття рішень у галузі стратегічного та операційного управління і бізнес-планування, що передбачає глибоке вивчення основних сфер функціонального менеджменту, маркетингу, управлінського обліку, корпоративних фінансів, організації продажу, інформаційних систем, правової бази підприємництва, управління персоналом в умовах мінливого й часто несприятливого міжнародного бізнес-середовища.
Навчання за магістерською програмою подвійного диплому дозволяє її учасникам безкоштовно прослуховувати англомовні курси протягом одного семестру в Університеті Мачерата (Італія). Більш того, Університет Мачерата забезпечує проходження слухачами переддипломної практики на провідних підприємствах промислово-розвиненого регіону Марке.
В результаті навчання за магістерською програмою подвійного диплому з міжнародного бізнесу студенти захищають дипломну роботу перед спільною комісією у складі представників українського та італійського університетів, отримуючи два дипломи визнаних у світі університетів – Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Університету Мачерата (Італія).
До участі у програмі подвійного диплому з міжнародного бізнесу на базі магістратури денної форми навчання за спеціальністю 8.18010016 "Бізнес-адміністрування" запрошуються абітурієнти, що мають диплом бакалавра, спеціаліста або магістра будь-якої спеціальності.
За детальною інформацією звертайтесь до приймальної комісії економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, 90-А.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024