Новини

 

Вручення дипломів на юридичному факультеті

02.07.2013

2 липня 2013 року в Актовій залі Головного навчального корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося вручення дипломів випускникам юридичного факультету.
Декан факультету, доктор юридичних наук Іван Гриценко привітав випускників з закінченням навчання, побажав їм успіхів, кар’єрного росту та зазначив, що професія юриста схожа на професію лікаря. «Юрист, як і лікар, не має права на помилку. Переконаний, що професорсько-викладацький склад юридичного факультету доклав всіх зусиль щоб усі ваші рішення були виваженими, безпомилковими, а юридична діяльність високопрофесійною», – наголосив декан.
Привітав випускників-юристів ректор КНУ академік Леонід Губерський. Він зазначив, що диплом юридичного факультету дасть можливість кожному випускнику впевнено будувати своє майбутнє. «Кажуть, що у нас забагато юристів. На мою думку, хороших, високопрофесійних юристів не може бути забагато» – підкреслив ректор і побажав випускникам, будуючи свою кар’єру, не забувати про три складові: професіоналізм, патріотизм, порядність. «Ви обрали надзвичайно складний і відповідальний фах. Ви працюватимете з людьми. Від вас залежатимуть їхні долі. Нехай ваш професійний шлях буде успішним, а долі тих людей, які вам довіряться - світлими», – сказав Леонід Васильович.
На урочистому врученні дипломів були присутні Голова Верховного Суду України Ярослав Романюк, радник Президента України - керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Марина Ставнійчук.
Голова Верховного Суду України, вітаючи випускників, зазначив, що вони закінчили славетний університет і додав: « Не лінуйтеся повертатись у стіни рідної Альма-матер, спілкуватися зі своїми викладачами, повідомляти їм про свої успіхи. Адже ваші успіхи – це їхні успіхи».



































фото Тетяни Воротняк/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024