Новини

 

CRDF Global пропонує нові проекти

21.06.2013
20 червня 2013 року відбулася зустріч науковців Київського національного університету імені Тараса Шевченка з представниками Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global). З 1996 року діяльності Фонду в Україні науковці університету отримали 27 грантів за різними програмами підтримки.
На цій зустрічі директор українського представництва CRDF Global Наталія Артюховська презентувала нові програми Фонду, спрямовані на реалізацію спільних наукових проектів України та США.
Любов Тараненко (менеджер програми) розповіла про оголошення щорічного конкурсу за Програмою спільних наукових проектів в галузі екології та енергетики «Вплив виробництва енергії в Україні на навколишнє середовище: оцінки та рекомендації», який CRDF Global проводить спільно з Держінформнауки.
Були надані рекомендації щодо умов конкурсу, термінів подання заявок, напрямків досліджень, а також поінформовано про головні критерії оцінювання та бюджет проекту. Додаткову інформацію можна отримати на офіційному сайті CRDF Global www.crdfglobal.org (англійською мовою) та сайті Держінформнауки www.dknii.gov.ua (української мовою).








фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024