Новини

 

Форум Посла США

07.06.2013
4 червня 2013 року в Головному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся Форум Посла США Джона Ф. Теффта на тему: "Балансування між національною безпекою і правом суспільства знати: секретність і вбивство Президента Джона Ф. Кеннеді".
Форум Посла США – це ініціатива Посла США в Україні п. Джона Теффта, що має на меті створення платформи для обговорення питань, тенденцій і впливів, що визначають порядок денний сучасного світу. В рамках цього проекту відомі фахівці, новатори й експерти зі Сполучених Штатів Америки приїжджають до Києва, щоб узяти участь в обміні думками щодо нагальних проблем розвитку України, Сполучених Штатів і світової спільноти. Американські фахівці, яких запрошують на форум, є лідерами у своїй сфері діяльності. Цього разу доповідачем був суддя Джон Р. Танхайм, колишній Голова Комісії з перегляду інформації про вбивство.
У форумі взяли участь Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні Джон Ф. Теффт, суддя Джон Р. Танхайм, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Петро Бех. Проректор привітав високоповажних гостей в стінах університету й побажав учасникам форуму цікавої, плідної дискусії.

















фото: Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024