Новини

 

В КНУ відбулася міжнародна наукова конференція «Філософія та логіка – 2013»

27.05.2013
23-25 травня 2013 року в КНУ відбулася міжнародна наукова конференція «Філософія та логіка – 2013». У роботі конференції взяли участь 27 провідних науковців з багатьох країн Західної Європи, США, Австралії та Росії. Робоча мова конференції – англійська.
На конференції обговорювалися різноманітні актуальні питання сучасного логічного знання. Науковці у доповідях навели цікаві результати, що знайшли своє застосування у різних галузях наукового знання.
У обговоренні доповідей взяли активну участь студенти й аспіранти Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Санкт-Петербурзького державного університету.
Впродовж проведення семінару відбулися перемовини з визнаними у світі науковцями щодо запрошення прочитати курси лекцій для студентів філософського факультету з сучасної логіки.
На конференції був присутній ректор університету м. Бухарест (Румунія) Мірча Думітру. На зустрічі з керівництвом нашого університету була досягнута домовленість про наміри щодо підписання договору про співробітництво між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та університетом м. Бухарест (Румунія).






























Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024