Новини

 

Вітання з Днем Перемоги

30.04.2013
ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!






Прийміть сердечні вітання з Днем Перемоги у Великій Вітчизняній війні. 68 років відділяють нас від того світлого травневого дня. Але часові непідвладний подвиг воїнів-переможців. Ми віддаємо шану всім, хто в жорстокому поєдинку з німецько-фашистськими загарбниками виборов нашу свободу, наше життя. Серед них були й студенти, викладачі та співробітники Київського університету. В діючій армії, партизанських загонах і підпіллі заслужили вони найвищі атестати мужності й героїзму. З почуттям вдячності згадуємо працівників тилу, які своєю самовідданою працею наближали перемогу.
Вікопомний день 9 Травня уособлює нескорену силу духу, тяжку ратну працю і самопожертву. А ще вічну скорботу за мільйонами непрожитих життів, нездійснених мрій, за героями, яких немає з нами сьогодні.
Дорогі ветерани! Нехай наша щира любов і шана додадуть Вам нових сил і радості, хай щастя і добробут не переводяться у Ваших оселях. Здоров’я Вам, оптимізму та активного довголіття! Хай мир і злагода завжди живуть на нашій землі!

З глибокою повагою

ректор Леонід Губерський


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024