Новини

 

Республіканський семінар у Білорусі

29.04.2013
З 24 по 26 квітня 2013 р. у м.Могилів (Республіка Білорусь) відбувся республіканський семінар "Актуальні питання роботи профспілкових організацій із соціально-економічного захисту осіб, що навчаються". У семінарі взяли участь представники профспілкових організацій студентів ВНЗ Білорусі (м.Мінськ, м.Вітебськ, м.Гомель, м.Гродно, м.Мозирь та ін.), Росії та України.
У рамках програми семінару було розглянуто особливості практики соціального партнерства, питання стипендіального забезпечення, організації оздоровлення, обговорення шляхів вирішення проблем пов'язаних з платною формою навчання, забезпеченістю місцями для проживання в гуртожитках та умовами відшкодування витрат по найму житла, інші питання, котрі стосуються осіб, що навчаються.
У семінарі з доповіддю на тему: "Особливості організації роботи із соціально-економічного захисту студентів у профспілкових організаціях ВНЗ України" виступив заступник голови профкому по роботі зі студентами Київського національного університету імені Тараса Шевченка – В'ячеслав Шамрай.




Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024