Новини

 

Весна в студмістечку!

25.04.2013
25 квітня пройшов ГОЛОВНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ВЕСНИ у СТУДМІСТЕЧКУ КНУ імені Шевченка!
Весела святкова атмосфера заповнила повітря цього дня повністю :лунала жвава музика, на обличчях з’являлись щирі посмішки і все більше цікавих приєднувалось до загальних веселощів. Незнайомі знайомились, знайомі тримали марку і дружньо сміялись бігаючи та пританцьовуючи.
Грандіозна розважальна програма передбачала спортивні змагання, квест, що охопив територію студмістечка та його околиці, так добре знайомі студентам , святковий концерт,який продемонстрував таланти студентської молоді та нагородження переможців і учасників. Завершила фестиваль запальна дискотека на "Ямі", де зібрались в одному живому натовпі усі бажаючі,(а їх було багато.)
Продовження святкування проходило у нічному клубі «Карусель», де на гостей чекало багато цікавих сюрпризів, серед яких і танцювальний флешмоб.
Масштабне свято розпочалось із спортивних змагань: спортсмени і прості любителі активного проведення вільного часу мали щасливу можливість випробувати свої сили у плаванні та настільному тенісі ( в приміщенні спорткомплексу), футболі, волейболі та баскетболі( уже на "ЯМІ" в "СІТКАХ").
За задумом команди учасниці формувалися із представників різних факультетів та гуртожитків з метою познайомити ближче мешканців студентського містечка.
Якщо спортивні змагання вимагали хорошої фізичної підготовки ,то квест-гра змусила учасників не лише добряче побігати,а й «пошевелити» мізками та злагоджено попрацювати у колективах. На шляху від одного пункту призначення до іншого,при розгадуванні загадок , зашифрованих послань та у пошуках креативних виходів із ситуацій, учасники мали можливість тісніше познайомитись між собою, завести нові знайомства та ще раз осягнути яка ж все-таки чимала територія студентської домівки. Розгадування супроводжувалось постійними веселими жартами і дуже творчими відповідями ,які веселили як і самих учасників так і організаторів дійства.
Концерт вразив яскравими виступами нашого молодого покоління. Свої приголомшливі номери публіці з задоволенням представляли: танцювальна студія у студмістечку «StuDance», учасники конкурсу «Містер КНУ 2013», учасниця конкурсу «Царівна ІФ», талановиті музиканти, танцюристи та надзвичайні таланти університету.
Нагородження учасників та переможців проводив проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров. Він вручив їм подяки, а чисельні спонсори весняного святкування студентського життя радували їх своїми подарунками: переможці отримали продукцію фірмової колекції одягу для вузів від «Rockfellow», можливість відвідати цифровий планетарій та сферичний кінотеатр «Atmasfera» та солодкі призи.
Весна у студмістечку – це свято молодості, жвавості та живого запалу. Воно принесло гарний настрій та задоволення у сповнене навчальним процесом студентське життя і залишиться у пам’яті яскравим спогадом.
Спасибі організаторам за чудове свято:
організатору спортивної частини Погребняку Юрію (Радіофізичний факультет),організатору та координатору фестивалю: Наталії Ткачук(Юридичний факультет), відповідальному за дискотеку - Віталію Петренку(Радіофізичний факультет).
Організації в цілому допомагали голови студрад та члени рад кожного гуртожитку та чисельні активісти. Влада Васильченко поставила танцювальний флешмоб.
Цікавий сценарій фестивалю написано Катею Филь, вечір вели та підтримували атмосферу натовпу Сулейманов Бекір і Тамара. Дякуємо їм за чудове свято, їхні зусилля не були марними!
Окрему подяку(!) оголошуємо чудовим спонсорам свята ,завдяки яким воно відбулось і мало можливість реалізуватись в таких масштабах : Головний спонсор заходу - профкому КНУ ім..Шевченка; а також фонд підтримки студентських ініціатив, салон краси «City», цифровий планетарій та сферичному кінотеатру «Atmasfera», магазин фірмової колекції одягу для вузів «Rockfellow», «“Nestie Dante” with love and care» та курсам вивчення англійської мови Fast track club.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024