Новини

 

КНУ на Ярмарку професій

21.04.2013
Не варто думати, що Ярмарок вакансій і професій – марнування часу! Навпаки, це унікальна можливість визначитися з майбутньою професією, обрати навчальний заклад до душі і за покликанням, поспілкуватися з представниками цих навчальних закладів, дізнатися про форми та методи навчання, відкрити для себе професію.

18 квітня 2013 року в Центрі зайнятості міста Бровари пройшов Ярмарок професій вищих навчальних закладів України для школярів 9 – 11 класів Броварського району.

Директор Броварського районного центру зайнятості М. Вітер
Після привітання директора Центру зайнятості М. Вітра, представники понад 50 навчальних закладів України,в тому числі і Університет з його структурними підрозділами – підготовчим відділенням і коледжами (Оптико-механічним і геологорозвідувальних технологій), - представили там свої освітні послуги. Біля столика провідного вишу збиралися вчителі, школярі, їхні батьки, щоб послухати про наші факультети, форми навчання, перспективи працевлаштування, та форми підготовки до складання ЗНО і випробувань в Університеті. Представники наших коледжів охоче розповідали про перспективні та дуже важливі спеціальності, а підготовче відділення запрошувало в Літню школу, яка проводить підготовку цьогорічного абітурієнта безпосередньо перед університетськими випробуваннями, та абітурієнта наступних років.

Ярмарок відвідали школярі Броварів, та віддалених і не дуже сіл Броварського району, як: Заворичі, Рудня, Погреби, Русанівка, Світильня, Гоголів, Плоске, Красилівка, Требухів, Зазим’я, Калинівка, Мокрець, Шевченкове, Тарасівка та інші.

Місто дбає про своїх мешканців – ця подія широко освітлювалася в засобах масової інформації, на зйомки цього надважливого заходу завітало місцеве телебачення «Наше місто», якому ми, підготовче відділення, з готовністю дали інтерв`ю.

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024