Новини

 

«Студентський МІКС» назве переможців 25 квітня

18.04.2013
Всеукраїнський фестиваль телерадіопрограм «Студентський МІКС» на початку квітня завершив приймати конкурсні навчальні телерадіопрограми від студентів українських вищих навчальних закладів. Всі програми, що змагатимуться у номінаціях «Інформаційна програма», «Пізнавальна програма», «Розважальна програма», виставлені зараз онлайн для оцінювання журі (http://campusradio.univ.kiev.ua/festival).
Голова тележурі,експерт з засобів масової інформації, журналіст Андрій Куликов, та голова радіожурі,керівникУкраїнсько-Польської РадіоШколиРоман Заяць поділилися зі студентами своїми очікуваннями й порадами на сайті організатора фестивалюмедіаплатформи Сampus КadioUkraine/Студент-TV.
Фінал фестивалю «Студентський МІКС» відбудеться 25 квітня о 17.00 в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка (вул. Мельникова 36/1). Того ж дня о 10.00 в Інституті журналістики розпочнеться тренінг для студентів «Онлайн-телебачення: що? хто? де? коли?чому?», який проведе Андрій Куликов. Тренінг пройде за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.
ОргкомітетВсеукраїнського фестивалю телерадіопрограм «Студентський МІКС»


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024