Новини

 

Міжнародна конференція в рамках проекту “E-TWINNING PLUS”

05.04.2013
3-4 квітня 2013 року в Інституті післядипломної освіти відбулася міжнародна конференція в рамках проекту “E-TWINNING PLUS”.
Проект eTwinning – ініціатива Європейської Комісії, спрямована на розвиток співпраці європейських шкіл за допомогою інформаційних і комунікаційних технологій шляхом надання необхідних інструментів. Учителі та школярі, зареєстровані в мережі eTwinning, отримують можливість реалізації спільних проектів з європейськими школами.
У 2013 році до eTwinning Plus приєдналися Україна, Республіка Молдова, Азербайджанська Республіка, Грузія, Республіка Вірменія та Республіка Туніс. Участь у цьому проекті дозволяє українським учням підвищити мотивацію вивчення іноземних мов та покращити навички використання інформаційних технологій. Вчителі, в свою чергу, встановлюватимуть прямі контакти з фахівцями інших європейських країн, обмінюватися досвідом та опановувати закордонні методи викладання.
В конференції взяли участь педагогічні працівники з Великої Британії, Бельгії, Польщі, Азербайджану, Вірменії, Грузії, Молдови і України.






Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024