Новини

 

Соціальний департамент Студпарламенту запрошує

04.04.2013


Соціальний департамент Студентського парламенту КНУ імені Тараса Шевченка(http://vk.com/soc_d) за підтримки Молодіжного центру культурно-естетичного виховання організовує концерт-дискотеку до ДНЯ ЗДОРОВ'Я в Диско-клубі "Планета", на якому презентує проект "Життя без заїдливих фраз".

Якщо ти хочеш позбутися шкідливої звички, зроби це яскраво: приходь на концерт-дискотеку в Диско-клуб "Планета" 05.04.13 о 18:00 та спробуємо перейти на сторону здоров’я разом і на цей раз не з понеділка, а в п’ятницю!!!
На вас чекають цікаві концертні номери, конкурси та дискотека. А найголовніше ми спробуємо «не жалітись на життя», «не лаятись», «не розглядати себе у вітринах», «не курити», «не жуватижуйку» - чи що ти вважаєш своєю шкідливою звичкою? - як мінімум, на 4 дні, як максимум, назавжди!

Хочеш взяти участь в проекті? Вхід безкоштовний, просто зареєструйся!
1) в групі зустрічі http://vk.com/event51867866 клікни на головну фотографіюз устрічі і під нею напиши: "П.І.П, факультет , я йду, а ти"?!
2)перепости собі на сторінку
3)додайся в групу Соціального департаменту СПУ http://vk.com/soc_d і при вході на концерт знайдеш себе у списках зареєстрованих!

Приходьте, буде весело!

Інформація за тел. 0631595258 - Діана(голова Соціального департаменту СПУ)



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024