Новини

 

Ярмарок вакансій «Імпульс -2013»

01.04.2013



9 та 10 квітня 2013 року в нашому університеті відбудеться традиційний ярмарок вакансій «Імпульс - 2013». Як завжди очікується велика кількість різнопланових компаній-учасників, що шукатимуть можливості отримати знайти кращих нових співробітників. Серед компаній-учасників, як представники суто українського бізнесу так і великі транснаціональні компанії. Вакансій багато, вони різнопланові. Від часткової зайнятості на позиції, що не потребують високої кваліфікації, до позицій на які, шукають обдарованих людей з глибинними знаннями в предметі, з якого отримують освіту.
Організатори заходу 9 квітня: Центр працевлаштування студентів випускників Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Географічний факультет, Геологічний факультет, Економічний факультет, Механіко-Математичний факультет, Радіофізичний Факультет, Факультет кібернетики, Факультет психології, Факультет соціології, Фізичний факультет
Організатори заходу 10 квітня: Центр працевлаштування студентів і випускників Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Інститут Філології, Історичний факультет, Філософський факультет, Хімічний факультет, Юридичний факультет.









Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024