Новини

 

Сімейні свята ігор КВН продовжуються

28.02.2005
25 лютого 2005 року відбулася друга чвертьфінальна гра КВН. Нажаль, не всі із заявлених команд КВН взяли в ній участь. З різних причин відмовилися від гри команди філософського та фізичного факультетів. Але, незважаючи на це, інші команди-учасниці змогли створити справжню атмосферу свята, гумору та інтриги, адже до останнього конкурсу йшла запекла боротьба за перше місце.

Тема гри була “День народження”, і за тим яка команда повніше відобразить це у візитці слідкувало поважне жур, у складі якого були представники найкращих команд КВН міста Києва (збірної м. Києва, збірної КПІ та “Откройте милиция!”). Найкраще це вдалося команді Військового інституту “Універсанти”, яка на противагу команд механіко-математичного факультету та Інституту філології “Схід-Захід”, вийшла настроєна тільки на перемогу.

На розминці команда “Схід-Захід” прокинулась і почала набирати втрачені оберти, невпинно наздоганяючи військових. Дотепні відповіді філологів було оцінено найвищими оцінками.

На домашньому завданні святкування “Дня народження” було продовжено. Військові святкували день народження свого друга, подарувавши йому фантастичні пісні та балет у власному виконанні. Але неперевершеними в останньому конкурсі були філологи, які блискуче обіграли тему Буратіно в театральному світі. Тому результати останнього конкурсу зрівняли військових та філологів по 13 балів, а механіко-математичних факультет за гру отримав 10 балів.

Отже, в півфінал вийшли команди Військового інституту “Універсанти” та “Схід-Захід” Інституту філології. Поздоровляємо!

P.S. До речі, вітаємо “Схід-Захід” з виходом до півфіналу чемпіонату КВН серед ВНЗ м. Києва.


Завідуюча сектором
Молодіжного центру
культурно-естетичного виховання
Інга Могилко
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024