Новини

 

У полі зору робота з іноземними студентами

26.02.2013

25 лютого 2013 року в ауд. 205 Головного навчального корпусу університету відбулася нарада з міжнародних питань під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) П.О. Беха. У нараді взяли участь декан факультету навчання іноземних громадян Ю.В.Носік, його заступник С.С.Ісаєв, декан підготовчого факультету Т.В.Табенська, заступник начальника відділу міжнародного співробітництва О.І. Меньшов та керівники і співробітники відділу. У роботі наради також взяли участь керівник сектору інформаційного забезпечення Н.М.Коротенко та керівник прес-центру Н.А.Міщерська.
У ході наради були обговорені результати сесії і закінчення навчання іноземних студентів, які навчаються на постійній основі, за програмами обмінів Еразмус Мундус та у рамках між університетських угод (доповіли: Ю.В.Носік, Т.В.Табенська, С.В.Білоус, А.О. Кравченко). Були окреслені проблеми та шляхи їх вирішення у гуртожитку № 13 для іноземних студентів (доповіли:Ю.В.Носік,Т.В.Табенська). Було прийнято рішення про спеціальну зустріч за участю директора студмістечка С.В.Легкого для спільних дій по усуненню деяких наявних недоліків. Про стан викладання дисциплін іноземними мовами на факультетах та в інститутах доповіли О.І. Меньшов та Р.І. Гавриленко, а щодо моніторингу ефективності міжуніверситетських та міжфакультетських угод доповіли С.В.Білоус та В.К. Назарков.
Проректор П.О. Бех зробив аналіз виконання завдань поставлених на попередній нараді з міжнародної діяльності та означив пріоритети в роботі на найближчий час.

Заступник начальника відділу міжнародного співробітництва О.І. Меньшов


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024