Новини

 

Результати щорічного конкурсу на визначення найкращої пари закоханих Інституту філології

01.03.2005
До нас прийшла весна, а з нею звичайно приходить і кохання. 28 лютого 2005 року в актовій залі головного корпусу Київського університету відбувся щорічний конкурс на визначення найкращої пари закоханих з Інституту філології.

Конкурс проводився в три етапи. Спочатку студентські пари з’являлися перед глядачами в нових образах: незабутнє враження справили Ромео та Джульєтта романтичними та щирими зізнаннями в коханні. Казкарка Шахразада заінтригувала свого коханого султана таємними історіями про загадкову країну Філологію.

Кохання робить з людьми різні метаморфози, але не потрібно впадати в крайнощі, як це зробив незвичайний принц Несміян, котрого розсмішило лише самогубство його дівчини-солдата.

В другому конкурсі закохані говорили один одному найголовніші слова, і кожна пара зробила це дуже оригінально, незвичайно та дотепно.

На третьому етапі пари відповідали на запитання ведучих Ірини Зірко і Валерія Огородника.


Кращу філологічну пару визначало компетентне журі у складі заступника директора Інституту філології Володимира Підвойного, лідера студентського Парламенту університету В’ячеслава Шамрая, шоу-експерта Ірини Дорошенко та інших поважних гостей. Саме це вирішило долю переможців конкурсу: ними стали Іван Скляренко і Світлана Куськова. Загалом конкурс пройшов весело та романтично, створивши глядачам справді святковий, весняний настрій.

Оскільки після конкурсу у нас була нагода поспілкуватися із членами журі, ми з радістю поставили їм кілька запитань.

КОМЕНТАР:

Володимир Підвойний, заступник директора з виховної роботи Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, голова журі конкурсу:

- Мої враження від цього свята найкращі та неочікувані. Моя особиста думка не збігалась з загальним рішенням журі. Як би все залежало від мене, то я не розподіляв би місця, а просто давав би премію тій чи іншій парі за свій підхід до конкурсу. В першому конкурсі пари змогли себе найкраще проявити.

В’ячеслав Шамрай, лідер студентського Парламенту Київського національного університету імені Тараса Шевченка:

-Свято було дуже чудове. Насправді важко було за такий короткий час, маючі такі невеликі ресурси Студентському парламенту Інституту філології організувати таке чудове свято. Хотів би подякувати тим парам, у котрих вистачило сміливості взяти участь у конкурсі. Організація таких свят є складним процесом, але це є великим кроком вперед. Всі пари були достойні одна одну. Завдяки тим організаціям і людям, які підтримали конкурс ми будемо створювати такі конкурси в подальшому майбутньому.

Все ж таки це був перший і другий конкурс. В першому конкурсі пари найкраще змогли показати на що вони здатні. Третій змінив картину серед тих пар, які боролись за друге-третє місце.

Організатори висловлюють щиру подяку Первинній профспілковій організації КНУ ім. Тараса Шевченка за підтримку в підготовці свята і наданні подарунків переможцям.


Максим Гавва,
Антон Скиба (фото) -
студенти Інституту філології
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024