Новини

 

«Міжнародний автомобільний холдинг АТЛАНТ-М» запрошує студентів взяти участь у кадровому конкурсі

28.02.2005
Ціль конкурсу: формування команди кваліфікованих менеджерів для развитку нових бізнес-проектів

Міждународний автомобільний холдинг Атлант-М:

Генеральный Імпортер концерну Volkswagen в Україні та Білорусі; офіціальний дилер Volkswagen, Audi, Mazda, Opel, Saab, Chevrolet, Hummer, Ford, Skoda, ВАЗ, ГАЗ, УАЗ, МАЗ в Росії, Україні та Білорусі. Крім автобізнесу, Холдинг інтенсивно освоює сферу hi-tech та сучасних інформаційних технологій (SAP R/3, Інтернет-провайдинг).

Підприємства Міжнародного автомобільного холдингу Атлант-М в Україні:

- Генеральний імпортер Volkswagen в Україні, «Intercar Ukraine Ltd.» - працює на українському ринку більше 10 років та представляє марку Volkswagen в Україні, формуючи політику її присутності та розвитку, має розгалуджену дилерськую мережу, забезпечує фірмову сервісну підтримку у всіх регіонах країни.

- Офіційний дилер Volkswagen «Автоцентр Атлант-М» - кращий дилер Volkswagen в Україні за підсумками 2001, 2002, 2003 року. Лідер продажу і сервісного обслуговування. «Автоцентр Атлант-М» надає повний перелік послуг по обслуговуванню і діагностиці автомобілів Volkswagen Group.

- Дистриб’ютор мастильних материалів Mobil та Esso, ТОВ "Конел" – є офіційним дистриб’ютором компанії з 2001 року, здійснює прямі поставки на територію. України мастильних матеріалів для легкових і вантажниї автомобилів, а також мастильних матеріалів індустріального призначення.

Докладніше про Холдинг – на www.atlantm.com.ua

ВАКАНСІЇ в 2006 році:

- КОНСУЛЬТАНТИ SAP/R3
- МЕНЕДЖЕРИ ВІДДІЛУ СЕРВИСУ
- МЕНЕДЖЕРИ ПО ЗБУТУ АВТОМОБІЛІВ
- БРЕНД–МЕНЕДЖЕРИ
- МЕНЕДЖЕРИ ВІДДІЛУ ЗАПАСНИХ ЧАСТИН

ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ ЗАПРОШУЮТЬСЯ СТУДЕНТИ:


- 4-х або 5-х курсів факультетів економічної кібернетики, кібернетики, механіко-математичного та фізичного факультетів,

- що мають лідерські та організаторські здібності та прагнуть зробити кар’єру в автомобільному бізнесі,

- з високим середнім балом (не нижче 4),

- що мають індивідуальну адресу електронної пошти .

Студенти, які пройшли конкурсний відбір, отримають БЕЗКОШТОВНЕ дистанційне навчання базовим курсам менеджменту, маркетингу, фінансів в корпоративному навчальному Центрі Холдингу – Інституті Бізнес-технологій Атлант-М (www.ibt.atlantm.com) протягом року. Після переддипломної практики та захисту диплому кожному слухачу гарантується працевлаштування з перспективою професійного та кар’єрного росту у вищевказаних компаніях.

Студентам, що бажають взяти участь у конкурсі, необхідно надіслати інформацію про себе, обов'язково вказавши контактні телефони факсом 492-92-40 чи електронною адресою hr@intercar.kiev.ua до 05 березня 2004 року.


Студенти, які беруть участь у конкурсі, проходять індивідуальну співбесіду та анкетування до 10 березня 2005 року.

Початок занять з 17 березня.
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024