Новини

 

Перемога студентів економічного факультету у конкурсі бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді міста Києва

12.12.2012
Команда студентів економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка у складі Мельник Ірини, Бочарової Марії, Колісецької Вікторії, Прокопенко Марини та Прядкіної Маргарити (спеціальність «Менеджмент організацій і адміністрування», 1 курс магістратури) під науковим керівництвом завідувача кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності Жилінської Оксани Іванівни та доцента кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності Приймака Василя Михайловича посіла І місце у Конкурсі бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді міста Києва.
Організаторами Конкурсу виступили Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА та Київський молодіжний центр праці, він спрямований на залучення молоді до підприємницької діяльності шляхом підтримки її підприємницьких ініціатив. Конкурс проводився у двох номінаціях: «виробництво, сфера послуг і торгівля» та «соціальний проект».
Студенти економічного факультету здобули перемогу у номінації «Соціальний проект». Команда представила проект під назвою «Хоспіс «Милосердя», зміст якого полягав в організації закладу з надання паліативної допомоги онкологічно хворим людям, а також консультацій і психологічної допомоги родичам пацієнтів.
Нагородження переможців Конкурсу відбулося 7 грудня 2012 р. у рамках Форуму молоді, що проводився з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування, у Колонній залі Київської міської державної адміністрації.
Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024