Новини

 

Зустріч декана філософського факультету зі студентським активом

12.12.2012
11 грудня 2012 року відбулася зустріч студентського активу філософського факультету з деканом факультету, академіком НАН України Анатолієм Конверським. Під час розмови Анатолій Євгенович розповів про перспективи розвитку факультету, нові напрями та спеціалізації,що вже функціонують та незабаром плануються відкрити, зв’язки факультету з іншими вищими навчальними закладами світу, зокрема Московським державним університетом імені М.В.Ломоносова. Заступник декана з наукової роботи Сергій Руденко зазначив про особливості Днів науки філософського факультету,що традиційно відбудуться у квітні: терміни подачі наукових тез, секції, круглі столи.
Під час розмови також обговорювались питання, що стосувалися умов проживання у базовому гуртожитку №2, викладання іноземних дисциплін на філософському факультеті.
Наприкінці Анатолій Євгенович розповів історію існування 330 ауд., де відбувалося засідання, та коротку біографію П. В. Копніна, іменем якого названа дана аудиторія.
Студенти, які були присутні, з великим задоволенням слухали інформацію про життя філософського факультету та подякували Анатолію Конверському за зустріч.





















































текст Анна Курінна

фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024