Новини

 

Лекція Голови Регламентного комітету РЄ

27.11.2012

26 листопада Інститут міжнародних відносин відвідав Голова Регламентного комітету Ради Європи, член Литовського парламенту, лектор Університету Вітольда Великого, спеціаліст з питань національної та міжнародної безпеки, а також політичних проблем на території пострадянських країн, успішний дипломат Егідіус Варейкіс.
Лекція була присвячена питанням інтеграції України до Євросоюзу. Пан Варейкіс поділився передовими тенденціями, охарактеризував настрої та процеси в євроспільноті стосовно України з огляду на історичні та політичні аспекти.
Варто відзначити легкість та позитивний настрій, з яким Егідіус Варейкіс провів лекцію. Невимушеність та декілька влучних жартів не лише привернули увагу всіх студентів, а й спонукали до творчого осмислення процесів, що відбуваються в світі.
Наприкінці захоплюючої лекції наш гість задав домашнє завдання студентам, яке пообіцяв перевірити під час наступного візиту до Києва. Пан Варейкіс запропонував виділити п’ять основних подій, які мають відбутися в державі, щоб життя в ній змінилося на краще.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024