Новини

 

IМВ на десятій річниці проведення Мижнародних дебатів Словенія 2012

27.11.2012

Важливою подією серед міжнародних дебатних заходів за участю наших студентів стало проведення турніру Міжнародною академією дебатів у Словенії 17-25 листопада. Академію, яка цього року відсвяткувала десяту річницю проведення, відвідали близько 150 дебатерів з різних регіонів світу: Західна Європа, СНД, Північна та Південна Америка, Південна Африка, Східна Азія.
Представники ІМВ гідно представили Університет на світовій арені, здобули цінний дебатний досвід, а також досвід в галузі комунікацій та міжнародних відносин. Під час тренувань обговорювалися проблеми моральності суспільства, медицини, батьківських прав та прав дітей, екології, кризи Єврозони, розвитку технологій та ще чимало актуальних тем, які розглядаються провідними економістами та соціологами сьогодення.
У заключному турнірі в Любляні, де змагалися 69 команд з різних країн світу, студенти-міжнародники дебатували з представниками найвідоміших навчальних закладів і продемонстрували високий рівень підготовки. За кількістю балів наші учасники обійшли всі інші команди країн СНД, зокрема Російської Федерації та Узбекистану.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024