Новини

 

Звітно-виборча конференція профспілкової організації

23.02.2005
22 лютого 2005 року відбулася Звітно-виборча конференція профспілкової організації, яка була проведена згідно з порядком денним та складалась з 6 пунктів. Основним завданням було обрання складу профспілкового комітету та ревізійної комісії, яких обрали майже одноголосно. Також, на цьому засіданні повним списком були обрані делегати на з’їзд профспілки працівників освіти та науки м. Києва.

На початку конференції голова профкому Цвих В.Ф. відзвітувався за роботу профспілкового комітету КНУ ім. Тараса Шевченка з березня 2000 р. по лютий 2005 р., з якого було видно, що робота пройшла досить успішно, були досягнуті певні результати. Виступали також голови профспілок геологічного та біологічного факультетів. Причому, голова профспілки біологічного факультету розповіла, що студентам для відпочинку у Канівському заповіднику було придбано спортивний інвентар.

Промова ректора як завжди була чіткою, цікавою та пізнавальною. У своїй доповіді ректор вимовляв студентам гуртожитків докору, та просив не завдавати шкоди відремонтованим кімнатам та новим меблям, які були куплені за кошти університету. Також Віктор Васильович розповів про обмін делегаціями та колективами з навчальними закладами Москви та Санкт-Петербургу, з якими проводилась плідна співпраця. “Наша двостороння співпраця не обмежується тільки країнами СНД, ми також співпрацюємо з навчальними закладами різних країн Європи, куди і вирушають наші співробітники викладати, а студенти – навчатись, причому й за власні кошти університету,” – наголосив ректор.

Також є підстави радіти нашим співробітникам та викладачам, бо заробітна плата буде знову підвищена: професорам – на 33%, доцентам – на 25%, а всім іншим співробітникам університету – на 10,5%.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024