Новини

 

Збори китайського земляцтва в КНУ

13.11.2012
13 листопада 2012 року в Київському національному університеті імені
Тараса Шевченка, в аудиторії імені Михайла Максимовича, відбулися збори земляцтва китайських студентів, аспірантів, докторантів та стажистів.
За чисельністю, китайське земляцтво у КНУ – одне з найбільших. В університеті навчається та стажується 120 китайських громадян. Більшість з них взяли участь у зборах, адже не так часто випадає нагода зібратись разом щоб поспілкуватись між собою та обговорити різні питання навчального, побутового характеру з адміністрацією університету.
Відкрив збори китайського земляцтва проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Петро Бех. Він привітав усіх присутніх та зазначив, що головна мета зборів – створити можливість і закласти традицію спілкування з адміністрацією університету, щоб з’ясувати проблеми, що хвилюють студентів, аспірантів, докторантів та спільно знайти шляхи їх вирішення.
Студенти поспілкувалися також з деканом факультету навчання іноземних громадян Юрієм Носиком та його заступником Сергієм Ісаєвим, з представниками відділу міжнародного співробітництва. Вони обговорили питання паспортного та візового режимів, поселення, дозвілля, тощо.





Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024