Новини

 

Святковий Кубок декана з більярду на економічному

22.10.2012

21 жовтня 2012 року в більярдному клубі «Буффало» в рамках святкування Дня економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка був проведений щорічний Кубок декана економічного факультету з більярду.
На участь у турнірі зареєструвалося 32 учасники, серед яких не лише студенти, але й аспіранти, випускники та викладачі економічного факультету.
Всі уважно прослухали правила гри та побажання декана економічного факультету Віктора Дмитровича Базилевича і приступили до змагання.
Ось він перший удар києм і хвилювання, повсякденні проблеми розчинились у повітрі. У залі відчувалися лише зібраність, бажання перемогти і захоплення грою.
Після шести годин захопливих змагань нарешті оголосили переможців!

Так, 3-є місце розділили між собою майстер спорту з більярду, чемпіон Україні з пулу Кліщар Леонід (студент 2 курсу спеціальності «Міжнародна економіка») та Михальчук Олег (випускник спеціальності «економічна кібернетика»).
2-е місце посів майстер спорту з більярду, чемпіон України з більярду Косс Антон (студент 3 курсу спеціальності «фінанси»). Саме Антон отримав перемогу у Кубку декана економічного факультету з більярду у 2010 році.
1-е місце заслужено отримав кандидат у майстри спорту з більярду Хмелевський Денис (студент 1 курсу спеціальності «міжнародна економіка»)

Тож змагання у нас виявилися дійсно «чемпіонськими»!






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024