Новини

 

Наш університет - визнаний Лідер серед національних ВНЗ України

16.10.2012
16 жовтня у Києві відкрито Національну виставку – презентацію "Інноватика в сучасній освіті", робота якої триватиме до 18 жовтня.
На відкритті виставки ректору Київського національного університету імені Тараса Шевченка академіку Леоніду Губерському вручили відзнаку «Лідер національної системи рейтингового оцінювання вищих навчальних закладів України», якої удостоєний університет.




В ході виставки буде представлено інноваційні досягнення вітчизняної освіти та освітні послуги національних навчальних закладів. Вона має на меті продемонструвати досягнення вітчизняних навчальних закладів, тенденції розвитку освітньої сфери та можливості покращення якості освіти шляхом впровадження інноваційних технологій в освітнє середовище.

Виставка традиційно поєднає у собі презентації освітніх проектів українських регіонів, актуальні пропозиції навчальних закладів та стане професійною площадкою для якісного обміну досвідом між освітянами країни.

В освітньому форумі візьмуть участь близько ста університетів, академій і коледжів, представники яких ознайомлять випускників шкіл та майбутніх студентів із напрямами підготовки, програмами навчання, розкажуть про перспективи сучасних професій, особливості підготовчих курсів та умови вступу до своїх навчальних закладів у 2013 році.

Також у ході виставки освітяни з різних регіонів країни зможуть поспілкуватися та обмінятися власним досвідом реалізації освітніх проектів своїх навчальних закладів. З цією метою, впродовж трьох днів, відбудеться більше 120 тематичних семінарів, науково-практичних конференцій та "круглих" столів, участь у яких візьмуть фахівці з більш ніж 400 закладів післядипломної освіти, шкіл, гімназій, ліцеїв, закладів дошкільної та позашкільної освіти.

Ті студенти та абітурієнти, які у майбутньому планують взяти участь у освітніх та академічних програмах за кордоном, зможуть поспілкуватися з представниками навчальних закладів та представництв зі Швейцарії, Польщі, Словаччини, Чехії та Італії, які розкажуть про особливості та тенденції європейської освіти.

Також під час виставки буде представлений блок виробників та дистриб’юторів навчального обладнання, які на своїх стендах представлять електронні та технічні новинки освітнього ринку, можливості, переваги та досвід їх упровадження в навчальний процес.

Дирекція виставки запрошує керівників та працівників навчальних закладів, освітніх установ, працівників органів управління освітою, учнів та їх батьків відвідати виставку.

IV Національна виставка-презентація "Інноватика в сучасній освіті" відбудеться 16-18 жовтня у Виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" за адресою: вул. Салютна, 2 Б, м. Київ, павільйон № 2, вхід Е.

Час роботи виставки: 16-17 жовтня – 10.00 – 18.00; 18 жовтня - 10.00 – 16.00.
За матеріалами сайту Освіта.ua
















































фото: Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024